White on Black

White on Black 

 2018 – Design – Website

In naam van Reklame Totaal

 
White on Black is een website met alleen maar zwart textiel met een witte opdruk. Er staan pakkende korte teksten op, die gesplitst zijn in twee vlakken. Helaas staat de website wegens omstandigheden nog niet online. 

Tijdens mijn tijd bij Reklame Totaal werd mij gevraagd deze website op te zetten. Het idee werd aan me uitgelegd en ik kreeg  twee voorbeelden te zien. 

Producten

Het leek mij leuk om meer dan alleen t-shirts aan te bieden. Naast dames- en heren t-shirts heb ik besloten om ook totebags en petten op de website te zetten. Totebags zijn erg populair, en je kan er gemakkelijk op bedrukken. Petten worden ook nog steeds erg veel gedragen. 

Opdrukken

De opdrukken heb ik allemaal zelf bedacht. Ik alle vrijheid in mijn creativiteit; de enige eisen waaraan ik moest voldoen waren het font, en het shirt moest zwart zijn en de opdruk wit. Vervolgens heb ik er mockups van gemaakt en op de website gezet. 

Website

De website heb ik zo eenvoudig mogelijk opgezet. Op de homepagina zijn alle producten te vinden, gerangschikt op soort product en gender. In het menu zijn de afzonderlijke categorieën te vinden, net als een pagina waarop alle producten op ontwerp gerangschikt te vinden zijn.